Dansecamp – Haldbal opdatering. Frie pladser

Vi må mødes og danse igen. Det betyder også at vi kan mødes til tango og Standard/Latin på fyn i Juli. Haldbal 2020 bliver rigtig godt! Lige nu sidder Søren og lægger ekstra planer for hvordan vi skal forholde os for at mødes og danse. Det vil vi høre mere om når han er klar.

Vi har i mellemtiden fået plads til flere dansere. Dansecampen var ellers fuldt booket, men nu har vi plads til ekstra par. Hvis din sommer mangler planer som involverer sommer, sol og 37 sekunders gang til vandet så skal du med i uge 31. Vi starter søndag den 26. Juli

Tilmeldingen sker hos Søren Frølund på salsa@outlook.dk.

Invitationen til Haldbal 2020 kan du finde her: Haldbal2020_invitation

Vi glæder os til Campen og du er velkommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *