Nou Tango Radio

Hej Alle sammen,

Det bliver ikke til mange milongaer(tangofester) for tiden…

Nou Tango Berlin er en af de tre store tangoskoler i berlin. De har fundet en fin lille måde at holde milongas uden at mødes. Hver fredag er Francesco Cieschi på som DJ. Han er blevet fanget i Beograd af Corona, men det er jo lige meget når det er Online.

I dette link kan i finde deres Live milonga fra fredag klokken 20:00. Han spiller klassiske tangoer opdelt i tandas og cortinas. Livestreamen sker i samarbejde med 030-tango. Denne Kanal udsender jævnligt optagelser fra shows ved europas tangofestivaler. Den bliver drevet af en professionel kameraman.

Det i kan forvente i morgen aften er altså 5-6 timers online Milonga fyldt med masser af tangoopvisninger.

Hvis i selv har lyst til at danse, så skal i rydde en plads i Stuen og logge ind på siden fra klokken 20:00. Jeg håber i har lyst, og at i kan nyde det.

God Dans alle sammen. Jeg håber i kan holde jer raske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *