Guerilla Tango den 29. Februar

Efter en pause i December og Januar er Guerilla Tango endelig tilbage!

Guerilla Tango laver om sommeren pup-up-milongaer på gader og stræder i Århus. I vinterhalvåret hvor vejret ikke er til det bliver der afholdt indendørs milongaer. Hver sidste Lørdag i måneden spiller Dj El Doctór en dansevenlig blanding af Klassiske tangoer og moderne elektroniske dansable “non-tangoer”. Arrangementerne er velbesøgt og der er altid en god stemning. Inden dansegulvet er helt åbent giver Nina og jeg en introduktion til argentinsk tango. Her finder vi tit en dejlig blanding af nybegyndere og mere erfarne danser.  Hele arrangementet er baseret på Donationer som bliver betalt kontant eller med MobilePay.

I Februar mødes vi på godsbanen den 29. Januar. Mere præcist mødes vi i Kedlen. Et stort og smukt lokale 30 meter fra baren.

Programmet ser således ud:

19:00 – 20:00: Tangointroduktion med Nina og Jens-Christian

20:00 – 23:45: Milonga med Klassiske og Moderne Tangoer med DJ El Doctór

Jeg håber i kommer og hygger med os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *