Haldbal Dansecamp 2020

Ladies and Gentlemen!

Vi gentager succesen fra 2019. Næste sommer er Tangodansere fra hele landet igen inviteret til at danse på Sct. Knudsborg på nordfyn. Det bliver helt sikkert endnu en uge med masser af dans, sved på panden og nye inputs. Det bliver OGSÅ en uge med hyggeligt samvær, danseaftener og en masse smil.

Haldbal Dansecamp har sin oprindelse i Hald ved Viborg. Dansecampen blev afholdt første gang i sommeren 2017. Den er siden flyttet fra en spejderhytte til de smukke omgivelser på fyn. I sommeren 2019 var vi ca. 45 dansere fra hele landet. Folk kom fra Ålborg, fra Sønderborg, fra “København” og sågar fra Tyskland og Belgien. Vi mødtes lige midt i landet, tæt på både hav og skov.

Vi har lavet et par ændriger til programmet allerede så vi får mere tid og energi til hinanden.

Invitationen til Haldbal 2020 kan du finde her: Haldbal2020_invitation

Tilmelding sker til Søren Frølund på salsa@outlook.dk

2 thoughts on “Haldbal Dansecamp 2020

    1. Hej Henning. Ja. Der er vist stadig plads. Det er Søren der sidder med værelsespudslespillet. Jeg hører ham lige ad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *