Catching up – Tangoweekend for begyndere 2. og 3. November

Vi har siden august mødtes hver tirsdag klokken 19:50 og danset hos UGDance i Viby. Der er en dejlig stemning på holdet. Efter undervisningen danser vi videre i caféen til moderne og klassisk tango.

Hvis du gerne vil danse med, så har du muligheden nu:

Catching up workshoppen er for dem som ikke lige havde hørt om argentinsk tango mens de gik i haven eller lå på stranden i sommervarmen. I denne weekend vil vi hjælpe dansere som gerne vil i gang, med at indhente de hold som startede efter sommerpausen. Over seks timer lørdag og søndag vil vi gennemgå de tangotrin, -teknikker og -figurer der er blevet undervist indtil videre. Det vil sige grundfiguren, ochos, media luna. Vi vil lege med de elementer der får os til at kunne improvisere sammen i stedet for bare at danse koreografier. Desuden vil vi lytte til musik, og finde ud af hvordan vi kan udtrykke forskellige elementer i den argentinske tango.

Tilmeldingen kan ske som par eller alene. Hvis man tilmelder sig alene vil man komme på venteliste indtil vi finder en Partner.

OBS: På grund af lokalestørrelsen er workshoppen begrænset til syv par. vi kan simpelthen ikke være flere.

 • Lørdag 2. og Søndag 3. November fra 12:00 til 15:00 med Pause.
 • Mejlgade 95 4. Sal. Vi danser i Salen hos Sjælerum.
 • Pris per Person 700,-
 • Tilmelding sker til jens-christian@jctango.dk

Jeg håber vi ses, og vi glæder os til at danse.

2 thoughts on “Catching up – Tangoweekend for begyndere 2. og 3. November

 1. Hej Jens Christian
  Jeg vil gerne deltage i tango workshoppen den 2-3 nov., men skal nog være lidt heldig, hvis der stadig er plads. Jeg har deltaget i flere af jeres arr i foråret og også flere tangokurser. Men jeg har ikke danset siden sommerferien og trænger til genopfriskning. Jeg har ikke nogen dansepartner, er selv midaldrende, men alderen betyder for mig mht. til partner.
  Vh Gitte mob. 20735505
  PS holder I stadig guerilla tango arr som i foråret – jeg har lidt forgævessøgt på dem ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *