Nye Hold i Århus

Så sker det langt om længe: Fra 20. August 2019 har jeg et begynderhold i Århus. Holdet henvender sig til nybegyndere, og vil hver uge bygge oven på det lærte. Det er din og jeres mulighed for at komme rigtigt i gang med den argentinske tango. Vi vil lære de grundlæggende elementer i dansen: Kommunikation, bevægelseskvalitet, figure, musikalitet. Alt sammen i Århus.

 

Vi er på den nyåbnede Danseskole UGDance i Viby. På en nedlagt gård er der indrettet en danseskole, komplet med flere dansegulve, bar, terrasse og meget mere. Alt dette midt i byen.

 

 • Nyt begynderhold i Argentinsk Tango
 • Vi begynder tirsdag den 20. August og danser indtil Juleferien.
 • Vi danser fra klokken 19:45 til 20:30

Tilmeldingen sker gennem UGDance, som kan svare på eventuelle spørgsmål.

Dette er det første hold jeg underviser hos UGDance, så det vil eventuelt komme ændringer til holdformen i løbet af sæsonen. Alt dette vil du og I høre mere om i løbet af efteråret. Jeg glæder mig til at se jer.

6 thoughts on “Nye Hold i Århus

 1. Kan man melde sig til som enkeltperson, eller skal der være parvis?
  Mvh Helle

 2. Hej JC
  Fantastisk, det vil jeg vildt gerne. Men – skal man meldes til med en herre?
  Mvh.B

 3. Hej Birgitte og Helle.

  Tak for jeres beskeder.

  Det er Danseskolen UGDance der står for tilmeldingen. Jeg har ikke hørt at man ikke kan tilmelde sig alene. Jeg vil svare så snart jeg kan. 🙂

 4. Så er der en update: Tilmeldingen kan lige nu foregå ved at sende en mail til mig. Hvis i tilmelder jer alene vil i komme på venteliste, og jeg vil få jer på holdet hurtigst muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *