Tak for denne gang…

Lørdag den fjerde Maj havde vi en hyggelig introtime i Dome of Visions. Tak til alle der var med. Guerilla Tango havde igen stillet dansegulv til rådighed. Flere dansere blev hængende på Milongaen efter timen. Mange af de erfarene danser fra århus og omegn sluttede sig til. Jeg fik sågar sludret med en danser der var kommet helt fra Ikast.

Tangointroduktionens Tema var denne gang “giros”/drejninger. Ideen om at vi hele tiden danser rundt om hinanden i en cirkel med trinene: Baglæns kryds, Åbent trin, Forlæns kryds. Set var en stor øjenåbner for mange dansere, og en stor udfordring for andre. Tak fordi i ville være med.

Jeg håber at se mange af jer til den næste Guerilla Tango Lørdag den 1. Juni. mere Information vil komme her på siden angående tid og sted.

Vi ses. Jens-Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *