Tango på Danhostel Århus City

Tango introtime i Århus Centrum

Fiskergade 2, 8000 Århus C
Tirsdag 13/11 2018

(English text below)

19:30 – Tango-introduktion.
20:30 – Tango-danse-aftenshygge.
23:55 – Gå hjem i seng.
Entre(inklusiv Tangointro): 50,-

Hvis du er ny i byen og mangler et netværk. Hvis du har været her længe, men mangler “det næste nye der skal ske”. Hvis du altid gerne ville gå til dans. Der er mange grunde, her er en mulighed:

En gang om måneden fra November til Januar har vi fået lov til at danse i “Cafeen” hos Danhostel Aarhus City. Deres cafe ligger på 5. Sal i Århus C. Få minutters gang fra Magasin og åen. Med bar og to tagterasser skulle det være muligt at have en rigtig hyggelig aften.

Argentinsk Tango

Aftenen står i den Argentinske Tangos Tegn. En pardans med mere end 100 års tradition, uden at blive gammeldags. I Alle verdens metropoler danses der Argentinsk tango. i Danmark finder man et levende tangomiljø i de fleste større byer. Du kan danse i Sønderborg, Sidney, Denver, Dubai, Buenos Aires og Beograd.

Dansen er en improviseret pardans som handler om spænding, forståelse, opmærksomhed og improvisation. Det er ikke en dans som stille store krav til fysikken, og derfor kan alle lære den. Vi har denne Aften en begyndertime til for alle interesserede.

Vi glæder os til at se jer Tirsdag den 13 november på Danhostel Århus City, Fiskergade 2, 8000 Århus C.

English version

19:30 – Introduction to Argentine Tango
20:30 – Tango dance Evening
23:55 – We go Home
Entry(incl. Tangoclass): 50,-

If you are new in town, and want to meet people. If you’ve been here for a while, but you’re missing that “next thing”. If you always just really wanted to learn how to dance. There are a lot of reasons. Here is a possibility:

Once a month from November to January, Danhostel Aarhus City have let us dance in their Cafe. It’s on the 5th floor of their bulding in Aarhus city Center. Just a short walk from the River and Magasin. one Bar and two Terraces we have a good setup for a great evening.

Argentine Tango

The night will be full of argentine Tango. Tango is a dance that has existed for more than a hundred years, and never gotten old. Today it is danced everywhere in the world. In Denmark you can find a tangoscene in many cities from north to south, east to west.

The dance is an improvised dance filled with tension, understanding, attention and improvisation. It’s not a dance that has high physical requirements, so everybody can learn the dance.

We are looking forward to seeing you Tuesday November 13th at Danhostel Aarhus City, Fiskergade 8000 Aarhus C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *