Tangoundervisning i Sønderborg

Tangoforeningen La Cunita har eksisteret siden 2010 og har i dag 40 medlemmer. Den meget aktive forening arrangerer undervisning, milongas og koncerter. De er så heldige at have mulighed for at benytte lokalerne på Sønderborghus. 100 mˆ2 parketgulv og lydanlæg af koncertkvalitet står ugentligt til rådighed for danserne. Der arrangeres ofte fællesspisninger på Sønderborgs restauranter i forbindelse med deres arrangementer.

I Sønderborg vil der fra uge 43 være undervisning på to nivauer onsdage fra klokken 18:00 til 21:00.
18:00-19:20 – Begyndere
19:40-21:00 – Letøvede og Øvede

Undervisnignen for begyndere henvender sig til dansere uden erfaring. På de første seks uger vil vi beskæftige os med de grundlæggende figurer i argentinsk tango, og vi lærer den argentinske tangomusik at kende. Vi vil arbejde meget med ideen om tango som en improviseret dans. Vi finder ud af hvordan det kan lade sig gøre for to mennesker at bevæge sig frit og synkront uden at tale sammen… med ord i hvertfald…

På det letøvede/øvede hold arbejder vi med mere komplicerede figurer. Alle figurer har et simplet grundlag og mere komplicerede detaljer. Hver kursusdeltager kan selv afgøre hvor nemt eller hvor svært det skal være. Vi har tidligere på dette hold blandt andet arbejdet med sacadas, colgadas ganchos, rytmiske og dynamiske variationer.

Priser og yderligere information findes på http://www.tangosonderborg.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *